sediu nou
Garantie pentru curățare filtru particule DPF/FAP

Pentru fiecare Filtru de particule DPF/FAP curatat de GORDIUS IMPEX este emis un certificat de garantie si o nota de constatare.

Garantia lucrarii este de 14 luni fara limita de kilometrii!

Rezultatul final si starea filtrului de particule doar dupa curatare putem sa va spunem , atunci cand filtrele de particule sunt scoase din aparat! 

-Gordius Impex nu isi asuma raspunderea pentru senzorii care sunt trimise impreuna cu filtru particule!!!

-La scoaterea senzorilor  exista riscul ca acestea sa se distruga!

Garantia este valabila numai daca se respecta toate cerintele care sunt trecute pe certificatul de garantie. Dupa curatarea filtrului DPF/FAP in toate cazurile este necesar testarea masini cu un tester compatibil cu autoturismul dvs.

Garantia este valabila numai daca rezultatul testului este atasat langa certificatul de garantie.Daca nu este posibil tiparirea testului atunci faceti o poza cu telefonul mobil si trimiteti prin email: particulefiltre@gmail.com

Garantia nu este valabila daca Filtru de Particule se infunda din probleme cauzate de defectiune motor, senzori (temperatura, presiune), turbosuflanta, injectoare motor si valva EGR! La VW, Audi, Mercedes si BMW este strict necesar schimbarea senzorului de presiune diferential filtru particule si adaptarea filtrului!!

In functie de tipul autoturismului, la montarea filtrului de particule regenerat, curatat, este posibil sa fie necesar resetarea computerului motor si stergerea codurilor de eroare, dupa care trebuie reinvatat computerul  (ECU) ca masina a primit un filtru de particule nou!!!

Costurile de transport pentru Filtre de Particule care sunt in garantie, suporta firma noastra!

filtru particule noi
parteneri
filtru particule noi
           Curățare Regenerare Filtru Particule Diesel DPF/FAP