firma autorizate registru auto roman
Garantie pentru curățare filtru particule DPF/FAP

Pentru fiecare Filtru particule curatat este emis un certificat de garantie si o declaratie de conformitate.

Garantia lucrarii este de 14 luni fara limita de kilometrii!

Garantia este valabila numai daca se respecta toate cerintele care sunt trecute pe certificatul de garantie. Dupa curatarea filtrului DPF/FAP in toate cazurile este necesar testarea masini cu un tester compatibil cu autoturismul dvs.

Garantia este valabila numai daca rezultatul testului este atasat langa certificatul de garantie.Daca nu este posibil tiparirea testului atunci faceti o poza cu telefonul mobil si trimiteti prin email: info@filtre-particule.ro.

Garantia nu este valabila daca Filtru Particule se infunda din probleme cauzate de defectiune motor, senzori (temperatura, presiune), turbosuflanta, injectoare motor si valva EGR! La VW, Audi, Mercedes si BMW este strict necesar schimbarea senzorului de presiune diferential filtru particule!

In functie de tipul autoturismului, la montarea filtrului de particule regenerat, curatat, este posibil sa fie necesar resetarea computerului motor si stergerea codului dupa care trebuie reinvatat computerul ca a primit masina un filtru de particule nou!!!

Costurile de transport pentru Filtru Particule care sunt in garantie, suporta firma noastra!

filtru particule noi
parteneri
filtru particule noi
Curățare Regenerare Filtru Particule Diesel DPF/FAP