sediu nou
Despre noi

   GORDIUS IMPEX A FOST PRIMA IN ROMÂNIA, infiintata in 2008 specializata in curațarea filtrelor de particule DPF/FAP, catalizatoare camioane, rapid si ieftin, având  ca rezultat mii de clienți mulțumiți in toata tara!

    Folosim o metodă de curatare foarte complexă cu care reusim sa curatam particulele de carbon nearse, lipite in interiorul elementului filtrant DPF/FAP ,  care este imposibil de facut cu spalare cu apa, chimicale, benzina, motorina, nanomoleculare, ultrasunet etc.!!!

    Cu metoda noastră de curatare garantam un rezultat de 90-99%! Dupa curatare  filtrele de particule DPF/FAP ajung inapoi  la clienti aproape sinoi , cu caracteristicile unei filtru de particule NOU

  !!!!!!!!!! DUPA CURATARE FILTRELE DE PARTICULE NU SE TOPESC, NU SE DISTRUG ASA CUM SUSTIN UNELE SITEURI CARE ANULEAZA   DPF/FAP, DOAR CA SA FACA O REPUTATIE PROASTA DESPRE FIRMA NOASTRA !!! ACELE FILTRE SE TOPESC CARE AU FOST CURATATE PE MASINA SAU SPALATE CU DIFERITE CHIMICALE, SPRAYURI, APA, BENZINA, MOTORINA ETC., PENTRU CA MAJORITATEA PARTICULELOR NEARSE RAMAN IN INTERIORUL ELEMENTULUI FILTRANT BLOCAND TRECEREA GAZELOR FIERBINTI DE LA MOTOR!!!!!!

    Curatarea si regenerarea filtrelor de particule DPF/FAP este facut in aparate performante de ultima generatie, care lucreaza cu aer fierbinte si presiune mare (30-125 BAR), in care curatarea filtrelor de particule dureaza in medie 16 - 20 ore in 3 faze!


    După scoaterea filtrului de particule din aparat ,urmează o regenerare cu o soluție specială la presiune mare, care elimină ultimele impurități, depuneri rămase în filtru!

   Ultima tratare cu soluție specială este urmat cu 120 minute uscare in cuptor la 500 grade, după care piesa este răcită cu aer cu comprimant!

    ATENTIE!!! Nu toate filtrele de particule se pot curata. Dupa constatare daca observam ca filtru de particule prezinta urme de uzuri, este ars, topit sau lipsesc bucati din el, atunci nu incepem procedura de curatare.

Sunt cazuri cand dupa verificarea vizuala nu observam ca catalizatorul sau filtru DPF/FAP este crapat, uzat din cauza ca este incarcat, este plin de cenusa si funingine. Starea acestor filtre de particule comunicam a doua zi dupa ce facem o verificare mai amanuntita!

 NOUTATE!!! Curatare VALVA EGR cu aparat ultrasunet profesional, pentru toate tipurile de autoturisme si autoutilitare! Procedura de curatare dureaza 24 ore, garantie 12 luni! Pret curatare EGR 90 Ron +TVA! Daca trimiteti impreuna cu filtru particule, atunci beneficiati de 20% reducere de pret!

  

   Comercializam Filtre Particule noi after market la cel mai bun pret din tara cu garantie 14 luni!!!

    Filtre Particule DPF/FAP noi gasiti pe: www.filtruparticule.ro

   

 

filtru particule noi
Firmă de încredere 2018
parteneri
filtru particule noi
           Curățare Regenerare Filtru Particule Diesel DPF/FAP